HÍREK
2010. 05. 24
Új taggal, egy mosogatócsapteleppel bővül a sikeres Coloric család.
A tavaly bevezetett különleges Alföldi Coloric család választéka 2010-ben tovább bővült egy mosogatócsapteleppel.
A környezetbarát tulajdonságokkal rendelkező csaptelepcsalád új darabja szintén galvanizált alumíniumból készült, és  Coloric család valamennyi színében (ezüst, kék, piros, pezsgő, fekete) elérhető.

A Coloric csaptelepek a Villeroy & Boch csoport svédországi gyárában készülnek, ahol közel 100 éve foglalkoznak csaptelepek gyártásával. A gyár a hosszú évtizedek folyamán számos innovációs elismerést besöpört a környezettudatos megoldások és a környezetet kevésbé terhelő gyártási folyamatok megvalósításáért.
Ennek a folyamatnak egy újabb terméke a Coloric család, amely szemben a hagyományos rézből készült csaptelepekkel, préselt alumíniumból készül, nem tartalmaz ólmot, így újrahasznosítható.
A színek nem utólagos festéssel, hanem galvanizálással kerülnek a termékek felületére, ezáltal garantálva a tartósságot. Tesztek alapján elmondható, hogy az alumínium felület ugyanannyira ellenálló az átlagos felhasználásból eredő sérüléseknek, mint krómozott társaik.
A színes felületek is ellenállnak a korróziónak és a legtöbb tisztítószernek, kivételt képeznek a klórtartalmúak, így erre fokozottan kell ügyelni a Coloric csaptelepek tisztításakor.
A Coloric csaptelepek - a zuhany- és kádcsaptelep kivételével - Eco-effect víztakarékos betéttel rendelkeznek, amelynek segítségével egyik legnagyobb kincsünk, a víz felhasználását tehetjük tudatosabbá.
A Coloric csak a saját, a termékekkel együtt szállított újrahasznosított anyagokból készült New Soft Pex flexibilis csővel szerelhetőek, ugyanis ezek vízcsatlakozó része speciális anyagból készül.

Tekintse meg a Coloric család választékát!

ARCHÍVUM

2023
Január
2021
Március
2002
Október