HÍREK
2003. 04. 10
Nem leépíteni kíván, hanem új termékskálát kezd gyártani az idén a vásárhelyi székhelyû Villeroy & Boch Magyarország Rt.
A vásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. jobban áll, mint egy esztendõvel ezelõtt – mondta lapunknak Hideg Gábor kereskedelmi vezetõ. Igaz, nem zárta ki, hogy a piac szûkülése esetén változhat a cégnél dolgozók létszáma. Azt a városszerte elterjedt hírt, miszerint hamarosan nagyarányú leépítések lesznek a porcelángyárban, cáfolta.

A cég Alföldi márkanevû termékskáláját ebben az esztendõben bõvíti, ami azt jelenti, hogy arra törekszik, ne csak szaniter kerámiáiról és burkolóiról, hanem a WC-ülõkéirõl és a most bevezetendõ csaptelepeirõl is híres akar lenni.

A budapesti Construma szakkiállításon tegnap sajtótájékoztatón mutatták be a csúcstermékeket, melyek az anyavállalat svédországi gyárából származnak. A Villeroy emiatt azonban nem hanyagolja el szanitertermékeit, hiszen újdonságként gyártja a Perl családot, mely klasszikusan elegáns fürdõszobát jelent. Az Alföldi-burkoló az idén új méretben, színben és jelleggel készül a vásárhelyi gyárban, mely a város legnagyobb foglalkoztatója.

A Villeroy konszern 250 éves tapasztalata mellett az egyetlen magyarországi gyár dolgozóinak munkája teszi lehetõvé – tartja a vállalat –, hogy a vásárhelyi üzem Magyarország vezetõ finomkerámiai vállalata, s Nyugat-Európában is jegyzett gyártóbázisa.

ARCHÍVUM

2023
Január
2021
Március
2002
Október