HÍREK
2004. 05. 07
Nagy siker övezte a Villeroy & Boch és az Alföldi újdonságait az S & Co. pavilonjában. Az idei Construmán 17 berendezett fürdõszoba mutatta be a két márka termékeit.
Az S & Co. jelentõs ízelítõt adott a Villeroy & Boch választékából, külön hangsúlyt fektetve a tavalyi év szaniter és bútor újdonságaira. A Villeroy & Boch 2003-as õszi burkolólap újdonságait is a Construmán láthatta elõször a magyar közönség. A Villeroy & Boch újdonságai:
- A természetes kövekre (márvány, pala és gránit) emlékeztetõ új családok mutatkoztak be a Villeroy & Boch szortimentjébõl: Marmorino naturale és Cardesio.
- Ez évtõl új színek és bordûrök szélesítik a Kenzo választékát. A virágmotívumokkal és textiles hatású dekorokkal jellemezhetõ Kenzo Kimono sorozatból egy változat adott ízelítõt a kiállításon.
- Új színekkel, dekorokkal, és a nevéhez méltóan speciális megoldásokkal kibõvülve két színvilágon keresztül ismerkedhettek meg az érdeklõdõk azzal, hogy mit tud a Creative System.
- Kitüntetõ figyelemben részesültek az olyan különleges formatervezésû termékek, mint a tojás formát idézõ Aveo, a Loop & Friends geometriai formájú szaniterei, valamint az olyan bútorkollekciók, mint a Central Line, vagy a City Life

Az Alföldi újdonságai a Construmán
Az idei vásáron az Alföldi két új burkolócsaládja mutatkozott be, a Fanni, és a Kyra. A Fanni a papírhatású felületével a természetességet képviseli, míg a Kyra palettája a homokszínnel és a barnával bõvült tovább.
Az érdeklõdõk megismerkedhettek továbbá az Alföldi fürdõszobai újdonságaival: a svéd könnyûfémipar és formatervezés remekével a Chromon csaptelepünkkel, valamint a Solinar fürdõszobabútor-családdal. Ezzel az Alföldi a WC-ülõkét és a csapteleket követõen újabb termékterületre lépett be. A Solinar család az azonos nevû szaniter család két beépíthetõ mosdójával segít egy valóban egységes arculatú fürdõszoba megalkotásában. A Solinar 3 elembõl, - alsószekrénybõl, tükörbõl és fali szekrénybõl - áll.

ARCHÍVUM

2023
Január
2021
Március
2002
Október