TERMÉKÚJDONSÁGOK
Fürdõszoba a csomagban
2005. 07. 11
Megtaláltuk a módját annak, hogy miként alakíthatja ki egységes stílusban, ugyanakkor gazdaságosan új fürdõszobáját. Olyan csomagokat állítottunk össze, amelyekben együtt szerepelnek az igényes fürdõszoba kialakításához szükséges, közkedvelt Alföldi termékek és az ajánlatba kedvezményt is csomagoltunk!
A fürdõszoba-csomagban kedvezményt is talál

Megtaláltuk a módját annak, hogy miként alakíthatja ki egységes stílusban, ugyanakkor gazdaságosan új fürdõszobáját. Olyan csomagokat állítottunk össze, amelyekben együtt szerepelnek az igényes fürdõszoba kialakításához szükséges, közkedvelt Alföldi termékek. Vásárlóink összességében kevesebbet fizetnek a csomagokért, mintha külön-külön vásárolnák meg a csomagban szereplõ termékeket.

Három csomagot állítottunk össze: egy Solinar-/Saval-csomagot (beépíthetõ mosdó, fali WC, WC-ülõke, Normann mosdócsaptelep) és kétféle Bázist (mosdó, szifontakaró, WC, WC-ülõke, Boran mosdócsaptelep).

Így vásárlóink a termékeinkkel járó szokásos elõnyök mellett (a szaniterekre vonatkozó 10 év garancia, minõségi, svéd csaptelepek) mellett újabbal találkozhatnak: az együttes vásárlással járó kedvezménnyel.