HÍREK
2012. 06. 20
Az elmúlt hónapokban kerestük az ország legszebb Melina bemutatóját, és Szigetszentmiklóson megtaláltuk!
A Melina szaniter- és kádcsaládunkat tavaly ősszel mutattuk be a nagyközönségnek.
Azóta az ország számos üzletében bemutatták már a család darabjait, és a bemutatók száma a mai napig folyamatosan növekszik.


A bemutatótermek, fürdőszobaszalonok és szaküzletek számára egy versenyt hirdettünk, amelyben az ország legszebb Melina bemutatóját kerestük. Az üzletek május végéig pályázhattak a kitüntető címre, amelyet az értékesítési és marketing munkatársainkból állő zsűri ítélt oda:

Az év Alföldi Melina bemutatója 2012 címet a Keramitalia Kft. szigetszentmiklósi üzlete nyerte el.

2. helyezett - Fárszer EV - Kiskunhalas
3. helyezett - Pago Kft. - Gödöllő
4. helyezett - Gravitáció Kft. - Szombathely
5. helyezett - Szatmári Kft. - Békéscsaba

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk az elkészült Melina bemutatókért!

Papp Zsolt, a Keramitalia Kft. ügyvezető igazgatója az alábbiakban foglalta össze, hogy miért is tartották fontosnak a Melina bemutató elkészítését:
"A Keramitalia Kft. a hazai termékek iránti elkötelezettsége szellemében fontosnak tartja, Magyarország egyetlen szanitert gyártó cégével a Villeroy & Boch Magyarország Kft.-vel történő szoros együttműködését.
A Keramitalia Kft. célja, hogy megismertesse partnereit a legújabb technikai újdonságokkal (víztakarékos öblítés, Soft Closing, Quick Realease), valamint támogassa vásárlói környezettudatosabbá válását.
Ezért is éreztük fontosnak, hogy a 2011-ben Szigetszentmiklóson megépült raktárbázisunkon – ahol egy 300 m2-es bemutatóterem is található – megmutassuk az új Alföldi márkájú Melina névre hallgató termékcsaládot. A család egyszerű letisztult világát igyekeztünk a burkolatnál, valamint a dekorációs eszközök esetében is szem előtt tartani."

ARCHÍVUM

2019
Február
2002
Október