HÍREK
2001. 03. 01
A lakberendezésben is gyakran – sõt egyre gyakrabban – változik a divat, megújul a forma és a színvilág. Ma már a fürdõszoba sem csak egy helyiség, amit tartósan, megbízhatóan kell kialakítani és berendezni, hanem lakásunk stílusát, hangulatát is jelentõsen befolyásoló élettér.
Az Alföldi termékei is évrõl évre, folyamatosan követik a divat diktálta változásokat. Burkolólapjai a világ ízlését és élvonalát meghatározó mediterrán stílust képviselik. A választékban épp úgy jelen vannak az örök klasszikusok, a márvány jelleg és mintázat, a természetben található színek és felületek puritán egyszerûségét visszaadó lapok vagy a rusztikus, durva, vöröses itáliai kerámiák világát idézõ burkolatok, mint a modern ízléshez igazodó, fiatalosabb igényeket is kielégítõ, színes csempék. A divatok és stílusok következetes alkalmazását a burkolólapok gazdag forma-, elem- és méretválasztéka is lehetõvé teszi. Az egységes, harmonikus összképhez és a stílusos összhatáshoz rendkívül fontos, hogy a burkolólapok és a szaniteráruk színe és formavilága jól illeszkedjen egymáshoz. Az Alföldi termékekbõl ugyanis az összes beépítendõ kerámiaelem úgy választható egymáshoz, hogy kompromisszumok nélkül kövesse az egyén stílusát, ízlésvilágát. A két termékcsoport egységes, funkcionális vonalvezetése és többféle modulmérete tovább bõvíti a variációs lehetõségeket – mindig a legfrissebb trendeknek és piaci igényeknek megfelelõen.

Minden vállalkozási terület termékeinél a magas technikai minõség és a legjobb használati érték mellett kimagasló szerepet játszik a design. A cég a kezdetek óta igyekszik magas szakértelmét a szervizen és tanácsadáson keresztül kereskedelmi partnerei és a kisipar, de építészek, tervezõk és végfelhasználók számára is minél hatékonyabban közvetíteni.

Sokan gondolják – és sokak pénztárcája bánja – hogy a jó minõség garanciája a legmagasabb ár. Az Alföldi esetében szerencsére ez a vélekedés bátran cáfolható. Megbízható minõségû termékeit elérhetõ árszinten kínálja. A minõséget pedig a két, immáron évek óta összekapcsolódó cég is garantálja. Magyarországon a bevált Alföldi Porcelángyár, mögötte pedig a világhírû tulajdonos, a Villeroy & Boch. Az elsõ a megújult hazai minõséget, a második pedig a több száz éves hagyományokat és a világvezetõ márkanevet képviseli. Mind a kettõ önmagában is hiteles. De a kettõ együtt igazán meggyõzõ.

A Donatella ( 20x25 cm ) csempelap család változatos bordûreivel az idei év egyik legnagyobb slágere. Az angol eleganciát, a kastélyok kifinomult ízlésvilágát, valamint a híres angol kertek hangulatát idézõ gazdag színvilágú termékcsalád, a cottó, a zöld, a kék, a sárga, valamint a bordó színû lapokból áll, harmonizálva a hozzá illõ Veracruz brillant padlólapokkal. Minden színhez tartozik egy, esetleg több inverz csempe is – Antoinette, Florance, Titanilla – és különbözõ bordûr (díszítõ csík) is, melyek segítségével minden kedves vásárló ízlésének megfelelõen alakíthatja az amúgy is elegáns termékeket.

ARCHÍVUM

2020
Április
2002
Október