HÍREK
2007. 06. 08

A Premio a legek kategóriája az Alföldi wellness-termékei között. A Premio kategória termékei rendelkeznek a legmodernebb, legizgalmasabb formákkal, hogy a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégítsék.

 

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Ön is megfigyelhette a vásárlói igények változásán keresztül, hogy a fürdõszoba túllépett a hagyományos szerepén. Már nem egyszerûen a mindennapi tisztálkodás helyszíne, jóval több annál. Erre a nemzetközi trendre reagálva vezette be az Alföldi a tavalyi évben a wellness termékcsoportot, mely 2007-ben a legfelsõ, Premio kategória megjelenésével válik teljessé.

A Premio az Alföldi új kategóriája a kényeztetésben. A Premio fürdõkádak és zuhanytálcák a legmagasabb vásárlói elvárásoknak is megfelelnek. A Premiot elsõsorban az egyedi dizájn és különleges funkciók emelik a Standard és Eko kategóriák fölé.

A Premio kategóriába tartozó termékeink formáik és alapanyaguk tekintetében is megfelelnek az aktuális trendeknek. Korszerû, izgalmas formák 4 mm-es akrilba öntve. Az akril felülete sima és kellemes tapintású, lehetõvé téve egy bensõséges hangulatú fürdõszoba kialakítását. A modern designt modern funkciók egészítik ki.

Easy hidromasszázs-rendszerek
A fürdõszobát igazán a hidromasszázs-rendszerek emelik egy új dimenzióba. Segítségükkel a fürdés átalakul, a hétköznapi tevékenységbõl kikapcsolódás lesz, hozzájárulva a testi-lelki harmónia megteremtéséhez.
A Premio és a Standard kategória szinte valamennyi kádja elérhetõ a Villeroy & Boch csehországi gyárában készülõ Easy hidromasszázs-rendszerrel is.
Az Easy hidromasszázs-rendszerek két fõ kategóriába sorolhatók: pneumatikus és elektronikus rendszerek. Mindkét kategóriában választható air, hidro és kombi változatban szerelt hidromasszázsrendszer.

ARCHÍVUM

2002
Október